Министрите на външните работи на страните членки вероятно ще  договорят

...
Министрите на външните работи на страните членки вероятно ще  договорят
Коментари Харесай

`Външните министри на ЕС обсъждат санкции срещу замесените в смъртта на Навални

Министрите на външните работи на страните членки евентуално ще  договорят наказания против забърканите в малтретирането и гибелта на Алексей Навални на днешното си съвещание в Брюксел. Имена обаче не са ясни.

На този стадий от Брюксел не желаят да цитират съответни имена, защото ограниченията включват заледяване на сметки и активи и в случай че те бъдат оповестени, глобените ще могат да изтеглят или трансферират парите си. Съветът към този момент работи по нов, 14-и пакет от наказания против Русия поради войната в Украйна. Те би трябвало да включват дейности против заобикалянето на ограничаващите ограничения. Целта на новите наказания ще бъде подкопаване на режима на Владимир Путин и на способността му да води войната против Украйна, както и изолацията му от политическа и икономическа позиция.

Войната в Украйна също ще бъде обект на диспути, като министърът на външните работи на страната Дмитро Кулеба ще се включи отдалечено в съвещанието. В началото министрите ще проведат неофициален продан на отзиви с държавния секретар Антъни Блинкън.

Очаква се също по този начин министрите да договорят наказания против радикалното придвижване „ Хамас “ и еврейски заселници екстремисти на Западния бряг.

Палестинската формация ще бъде глобена поради полово принуждение от страна на нейни бойци по време и след терористичната офанзива против Израел на 7 октомври м.г. Мерките против избрани заселници ще бъдат наложени поради нападенията им против мирни палестински поданици. Вече има реализирано съглашение, нито една страна не е срещу.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР